Nëse jeni të interesuar të regjistroheni në kopsht (për fëmijë nga 1 deri në 6 vjec) ose doni më shumë informacione, ju lutemi plotësoni formularin këtu poshtë dhe dërgojeni me e-mail në adresën This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ose dorëzojeni në ambjentet e kopshtit.

 

Na  Kontakto
  • Ku jemi

   Kodra e Diellit
   (Përballë hyrjes së Rezidencës)
   Tiranë, SHQIPERI

   E hënë – E premte:
   7:30 – 18:00 
   E shtunë:
   7:30 – 18:00 
   E shtunë – E diel: 
   Paketë fundjave

    

  • Kontakte

   +35 (068) 8030825
   +35 (042) 440038
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.