Hapësirat
SKEMA E DY KATEVE

Ambjentet e brëndshme të kopshtit shtrihen në një nivel për 600 metër katror dhe kanë sistem ngrohje nga toka dhe ajër të kondicionuar qëndrorë. Kapaciteti maksimal i kopshtit është 100 fëmijë të ndarë në 5 dhoma. Cdo dhomë ka një tualet të dedikuar me sanitarë ergonomik për fëmijët. Secila dhomë është e vëzhguar me kamera sigurie dhe e pajisur me sistem mbrojtës kundër zjarrit. 

1) - Ambjent i përbashkët

2) - Drejtoria me këndin e ndihmës së shpejt

3) - Kuzhina

4) - Dhoma jeshile

5) - Dhoma blu

6) - Dhoma e kuqe

7) - Dhoma portokalli

8) - Dhoma e verdhë

9) - Oborri 300 metër katror i rrethuar dhe i vëzhguar me kamera

Foto te reja nga 2 katet

Na  Kontakto
  • Ku jemi

   Kodra e Diellit
   (Përballë hyrjes së Rezidencës)
   Tiranë, SHQIPERI

   E hënë – E premte:
   7:30 – 18:00 
   E shtunë:
   7:30 – 18:00 
   E shtunë – E diel: 
   Paketë fundjave

    

  • Kontakte

   +35 (068) 8030825
   +35 (042) 440038
   This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.